Hoşgeldin, Misafir
Paydaş/Sicil No. Sorgulama
Şifre

.
"Anasayfa | Hızlı Borç Ödeme" bölümünden şifre girmeden borçlarınızı ödeyebilirsiniz.
Başvuru
Etkinlik Sorgulama
Adı
Etkinlik Türü
Etkinlik Yeri
Başlangiç Tarihi
Bitiş Tarihi
Aktif Etkinlikler
SeçAdıKontenjanBoş Kontenjan SayısıEtkinlik YeriBaşlangıç Tarihi / SaatiBitiş Tarihi / SaatiEtkinlik TürüEk Bilgiler
HACI BEKTAŞ-I VELİ ZİYARET

320

30

NEVŞEHİR 12/10/2018 21:00 14/10/2018 21:00 GEZİ 12 EKİM CUMA GÜNÜ SAAT 21.00'DA BÜYÜKDERE DEMİRTAŞ CEYHUN HALK KÜTÜPHANESİ ÖNÜNDEN ARAÇLARIMIZ KALKACAKTIR. 13 EKİM SABAHI SAAT 08.00'DA HACI BEKTAŞ'DA OLUNUP, AYNI GÜN AKŞAMI 19.00' DA YOLA ÇIKILIP, 14 EKİM SABAHI İSTANBUL'DA OLUNMASI PLANLANMAKTADIR. NOT: KÜLTÜR GEZİMİZDE KONAKLAMA OLMAYACAKTIR. (GÜNÜBİRLİKTUR)
1 Kayıt Bulundu.Sayfa 1

AÇIKLAMALAR

- Basvurular TC kimlik numarasi ile yapilacaktir
- Geziye katilacaklar, Sariyer'de ikamet etmelidir.
- Her vatandas yilda en fazla 2 gezi programindan faydalanabilir.
- Geziye katilmak için basvuru yapmis olanlar, gezi tarihinden 1 gün önce 'SMS' ile bilgilendirilecektir. (Dogru telefon verilmesi önemle rica olunur.)
- Hava ve yol kosullarindan dogabilecek olumsuz durumlarda, programda degisiklik yapilabilir.
- Basvurular öncelik sirasina göre degerlendirilecektir.
- Katilimcilarin gezi süresince belirtilen saatlerde toplanma yerlerinde olmalari gerekmektedir. Geciken katilimcilardan Sariyer Belediyesi sorumlu degildir.
- Gezi esnasinda taleplere bagli olarak program degisikligi yapilamaz.
- Gezi süresince yiyecek, içecek ikramimiz bulunmayacaktir.
- Gezi Programina bagli olarak bazi yerlere otobüs girememektedir. Bu gibi durumlarda rehberin yönlendirmesine uyum saglanmalidir.
- Gezi sirasinda kaybolan ve çalinan esyalardan, Sariyer Belediyesi sorumlu tutulamaz.
- Saglik problemi yasayan kisiler, geziye tedbirli ve ilaçlari ile gelmelidir. Olusabilecek herhangi bir olumsuzluktan Sariyer Belediyesi sorumlu degildir.
- Geziye katilacak olan kisilerin hava kosullarini göz önüne alarak, yanlarina yagmurluk, sapka, semsiye vs almasi tavsiye edilir.
- Kültür Gezisi'ne onayi çikan kisilerin, herhangi bir neden ile geziye katilamama durumunu etkinlik tarihinden 2 gün öncesine kadar Sariyer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü'ne iletmesi önemle rica olunur.

* Üyelik Gerektirir