Hoşgeldin, Misafir
Paydaş/Sicil No. Sorgulama
Şifre

.
"Anasayfa | Hızlı Borç Ödeme" bölümünden şifre girmeden borçlarınızı ödeyebilirsiniz.
Başvuru
Etkinlik Sorgulama
Adı
Etkinlik Türü
Etkinlik Yeri
Başlangiç Tarihi
Bitiş Tarihi
Aktif Etkinlikler
SeçAdıKontenjanBoş Kontenjan SayısıEtkinlik YeriBaşlangıç Tarihi / SaatiBitiş Tarihi / SaatiEtkinlik TürüEk Bilgiler
0 Kayıt Bulundu.Sayfa 1

AÇIKLAMALAR

- Basvurular TC kimlik numarasi ile yapilacaktir
- Geziye katilacaklar, Sariyer'de ikamet etmelidir.
- Her vatandas yilda en fazla 2 gezi programindan faydalanabilir.
- Geziye katilmak için basvuru yapmis olanlar, gezi tarihinden 1 gün önce 'SMS' ile bilgilendirilecektir. (Dogru telefon verilmesi önemle rica olunur.)
- Hava ve yol kosullarindan dogabilecek olumsuz durumlarda, programda degisiklik yapilabilir.
- Basvurular öncelik sirasina göre degerlendirilecektir.
- Katilimcilarin gezi süresince belirtilen saatlerde toplanma yerlerinde olmalari gerekmektedir. Geciken katilimcilardan Sariyer Belediyesi sorumlu degildir.
- Gezi esnasinda taleplere bagli olarak program degisikligi yapilamaz.
- Gezi süresince yiyecek, içecek ikramimiz bulunmayacaktir.
- Gezi Programina bagli olarak bazi yerlere otobüs girememektedir. Bu gibi durumlarda rehberin yönlendirmesine uyum saglanmalidir.
- Gezi sirasinda kaybolan ve çalinan esyalardan, Sariyer Belediyesi sorumlu tutulamaz.
- Saglik problemi yasayan kisiler, geziye tedbirli ve ilaçlari ile gelmelidir. Olusabilecek herhangi bir olumsuzluktan Sariyer Belediyesi sorumlu degildir.
- Geziye katilacak olan kisilerin hava kosullarini göz önüne alarak, yanlarina yagmurluk, sapka, semsiye vs almasi tavsiye edilir.
- Kültür Gezisi'ne onayi çikan kisilerin, herhangi bir neden ile geziye katilamama durumunu etkinlik tarihinden 2 gün öncesine kadar Sariyer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü'ne iletmesi önemle rica olunur.

* Üyelik Gerektirir