Hoşgeldin, Misafir
Paydaş/Sicil No. Sorgulama
Şifre

.
"Anasayfa | Hızlı Borç Ödeme" bölümünden şifre girmeden borçlarınızı ödeyebilirsiniz.
Başvuru
Aktif Etkinlikler
SeçAdıKontenjanEtkinlik YeriBaşlangıç Tarihi / SaatiBitiş Tarihi / SaatiEtkinlik TürüEk Bilgiler
Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Turu

500

NEVŞEHİR 13/10/2017 22:00 15/10/2017 GEZİ Tura katılacak olan vatandaşlarımızın konaklama, yemek ve yer ücretleri kendilerine aittir. Araçlar 13.10.2017 tarihinde saat: 22.00'da Büyükdere'de bulunan Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi'nin önünden kalkacaktır.
1 Kayıt Bulundu.Sayfa 1

AÇIKLAMALAR

- Başvurular T.C. kimlik numarası ile yapılacaktır.
- Gezi turuna katılacak kişilerin, Sarıyer'de ikamet etmesi gerekmektedir.
- Her vatandaş yılda en fazla '2' gezi programından faydalanabilir.
- Kültür turuna katılmak için başvuru yapmış olan vatandaşlar, gezi tarihinden bir gün önce 'SMS' ile bilgilendirilecektir, doğru telefon numarası verilmesi önemle rica olunur.
-Hava ve yol koşullarından doğabilecek olumsuz durumlarda, programda değişiklik yapılabilir.
- Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.
- Tur boyunca vatandaşların belirtilen saatte toplanma yerinde olmaları gerekmektedir. Geciken katılımcılar için Sarıyer Belediyesi sorumlu değildir.
- Gezi esnasında, taleplere bağlı olarak program değişikliği yapılamaz.
- Gezi süresince yiyecek ikramımız olmayacaktır, kişiler kendileri temin edeceklerdir.
- Gezi programına bağlı olarak bazı yerlere otobüs girememektedir. Katılımcıların bu durumlarda rehberin yönlendirmesine uyum sağlamaları gerekmektedir.
- Gezi sırasında kaybolan veya çalınan eşyalardan, Sarıyer Belediyesi sorumlu tutulamaz.
- Sağlık problemi yaşayan kişiler, gezi turuna tedbirli ve ilaçları ile gelmelidir. Oluşabilecek herhangi bir olumsuzluktan Sarıyer Belediyesi sorumlu değildir.
- Tura katılacak olan kişilerin, hava koşullarını göz önüne alarak yanlarına, yağmurluk, şapka, şemsiye vs. alması tavsiye edilir.
- Kültür Gezisi'ne onayı çıkan kişilerin, herhangi bir neden ile geziye katılamama durumunu etkinlik tarihinden 2 gün öncesine kadar 'Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne' iletmesi rica olunur.

* Üyelik Gerektirir