Hoşgeldin, Misafir
Paydaş/Sicil No. Sorgulama
Şifre

.
"Anasayfa | Hızlı Borç Ödeme" bölümünden şifre girmeden borçlarınızı ödeyebilirsiniz.
Başvuru
Etkinlik Sorgulama
Adı
Etkinlik Türü
Etkinlik Yeri
Başlangiç Tarihi
Bitiş Tarihi
Aktif Etkinlikler
SeçAdıKontenjanBoş Kontenjan SayısıEtkinlik YeriBaşlangıç Tarihi / SaatiBitiş Tarihi / SaatiEtkinlik TürüEk Bilgiler
0 Kayıt Bulundu.Sayfa 1

AÇIKLAMALAR

- Başvurular TC kimlik numarası ile yapılacaktır
- Geziye katılacaklar, Sarıyer'de ikamet etmelidir.
- Her vatandaş yılda en fazla 2 gezi programından faydalanabilir.
- Geziye katılmak için başvuru yapmış olanlar, gezi tarihinden 1 gün önce 'SMS' ile bilgilendirilecektir. (Doğru telefon verilmesi önemle rica olunur.)
- Hava ve yol koşullarından doğabilecek olumsuz durumlarda, programda değişiklik yapılabilir.
- Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.
- Katılımcıların gezi süresince belirtilen saatlerde toplanma yerlerinde olmaları gerekmektedir. Geciken katılımcılardan Sarıyer Belediyesi sorumlu değildir.
- Gezi esnasında taleplere bağlı olarak program değişikliği yapılamaz.
- Gezi süresince yiyecek, içecek ikramımız bulunmayacaktır.
- Gezi Programına bağlı olarak bazı yerlere otobüs girememektedir. Bu gibi durumlarda rehberin yönlendirmesine uyum sağlanmalıdır.
- Gezi sırasında kaybolan ve çalınan eşyalardan, Sarıyer Belediyesi sorumlu tutulamaz.
- Sağlık problemi yaşayan kişiler, geziye tedbirli ve ilaçları ile gelmelidir. Oluşabilecek herhangi bir olumsuzluktan Sarıyer Belediyesi sorumlu değildir.
- Geziye katılacak olan kişilerin hava koşullarını göz önüne alarak, yanlarına yağmurluk, şapka, şemsiye vs alması tavsiye edilir.
- Kültür Gezisi'ne onayı çıkan kişilerin, herhangi bir neden ile geziye katılamama durumunu etkinlik tarihinden 2 gün öncesine kadar Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne iletmesi önemle rica olunur.

* Üyelik Gerektirir